31 iulie, 2008

OptZile.ro


optzile


Un site nou-nout abia nascut, care abia a iesit din incubator. Mie-mi place foarte mult ideea. Iata si descrierea lor :Optzile.ro este un ghid cu recomandari pentru timpul liber, conceput intr-o maniera diferita. Nu exista un staff care sa scrie articole, ci articolele sunt scrise chiar de utilizatori.
Ofera tuturor cititorilor posibilitatea de a scrie articole insotite de fotografii si videoclipuri, despre localurile lor preferate si, de ce nu, despre cele care nu le-au placut. La fiecare articol publicat, aveti posibilitatea de a adauga un link catre website-ul sau blogul personal, care va apare la inceputul articolului.
Conceptul de la care a plecat Optzile.ro - Recomandari pentru timpul liber este ca atunci cand vrei sa iesi in oras, nu vrei sa stii doar adresa si opiniile pozitive despre un anumit local, ci vrei sa iti faci o impresie despre cum este localul, cu bune si rele. Practic, vrei o recomandare reala asupra localului, iar daca mai vezi si cateva fotografii sau un videoclip, deja e extraordinar, pentru ca ti-ai facut o idee realista asupra a ce te asteapta acolo.

Niciun comentariu: