24 septembrie, 2008

Sysinternals Suite

Siteul SYSINTERNALS a fost creat in 1996 de catre Mark Russinovich şi Bryce Cogswell pentru a gazdui suita de utilităţi windows creata de ei. Dupa aproape 10 ani de existenta si milioane de download-uri, Microsoft a achizitionat SYSINTERNALS in iulie 2006.

Fie că sunteţi un Profesionist IT sau un incepator, veţi găsi printre programele SYSINTERNALS utilitare pentru a vă ajuta să administraţi, depana şi diagnostica sistemele de operare Windows şi alte aplicaţii - toate utilitarele fiind gratuite. Dacă aveţi o întrebare despre un instrument anume sau vreti sa stiti cum să il folosiţi, vizitaţi Forumul SYSINTERNALS pentru răspunsuri şi ajutor de la alţi utilizatori şi moderatori.

SYSINTERNALS Live este un serviciu care vă permite să executaţi utilitarele SYSINTERNALS direct de pe Web fără a fi nevoie de descărcarea acestora. Pur şi simplu introduceţi calea catre un instrument SYSINTERNALS în Windows Explorer sau un prompt de comandă sub forma http://live.sysinternals.com/ sau \live.sysinternals.comtools.
Puteţi vizualiza întreaga suita de programe SYSINTERNALS Live într-un browser accesand adresa : http://live.sysinternals.com.
Sunt peste 60 de aplicatii, cum ar fi: AccessChk, AdExplorer, Autoruns, BgInfo, DebugView,Diskmon, DiskView, Filemon, ListDlls, LogonSessions, ProcessExplorer, ProcessMonitor, ProcFeatures, PsExec, PsPasswd, PsShutdown, RegDelNull, RegMon, RootkitRevealer, SDelete, ShareEnum, Sync, TcpView, VolumeId, WhoIs, WinObj, ZoomIt.
Daca vreti sa aflati si mai multe puteti vizita si pagina wiki a site-ului

2 comentarii: